Fuji gora
Kaj so piškotki?
Piškotki so tekstovne datoteke, ki vsebujejo manjše količine informacij, ki jih spletnemu brskalniku pošlje spletno mesto. Te podatke pregledovalnik shrani na računalnik in jih pošlje nazaj spletnemu mestu vsakokrat, ko obiščete spletno mesto.

Za kaj se piškotki uporabljajo?
Spletno mesto piškotke uporablja za identifikacijo obiskovalcev. Podatki, zbrani s pomočjo piškotkov, pomagajo razumeti obiskovalce spletnega mesta in njihovo krmiljenje po njem. Vsi podatki so anonimni.

Kako upravljati s piškotki?
V zvezi z uporabo lastnih piškotkov lahko uporabljate spletni brskalnik na način, da omogočite, onemogočite ali brišete piškotke. Za uporabo navedenih funkcionalnosti sledite navodilom spletnega brskalnika, ki ga uporabljate.

Katere piškotke uporabljamo na strani in zakaj?

Na spletni strani uporabljamo izključno piškotke, ki so dovoljeni v skladu z zakonom ZEKom-1. Uporabljeni so le piškotki za beleženje statistike obiskanosti strani, ki zapišejo sejni piškotek in ne sledijo vašemu nadaljnemu vedenju.
Uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics: _utma, _utmb, _utmc, _utmz in _utmv za merjenje obiskanosti. Trajanje po vrsti: 2 leti, 30 minut, trajanje vašega obiska, 6 mesecev, 2 leti.

Z nadaljno uporabo te spletne strani se strinjate z rabo v nadaljevanju opisanih piškotkov.
 
 
Nazaj na prvo stran
 
 
Ta stran uporablja piškotke, ampak le za statistiko obiska! Več ...