Solarni sistemi ogrevanja
 

Instalacije ogrevalnih sistemov

 
Nudimo vam solarne sisteme za pripravo tople vode in podporo ogrevanju. Ponujamo vam izključno visoko kakovostne cevne vakuumske solarne sprejemnike. Ker je vakuum odličen toplotni izolator, delujejo vakuumski sprejemniki tudi v hladnih zimskih mesecih in slabših vremenskih razmerah.

Izvajamo instalacije za vse vrste ogrevalnih sistemov v novogradnjah in pri adaptacijah. Izvedbo prevzamemo v različnih gradbenih fazah in obsegu, odvisno od želje stranke. Izvedemo lahko radiatorsko, talno, stensko ogrevanje ...

Za vir toplote vam lahko priskrbimo izredno varčne toplotne črpalke ali različne kotle na plin, kurilno olje, sekance, pelete... Glede na trende o varčevanju z energijo, vam vsekakor priporočamo sodobne nizkotemperaturne sisteme z vremensko vodeno regulacijo.

Enostavno upravljanje
Vsi naši sistemi so enostavni za uporabo in prijazni do uporabnika.

Enostavno vzdrževanje
Sistem je konstruiran tako, da potrebuje malo vzdrževanja. Vse komponente so prirejene dolgotrajnemu delu in potrebujejo minimalno pozornost.

Zadovoljne stranke
Veliko število zadovoljnih strank po Sloveniji priča o strokovnosti naše ekipe. Vedno zadovoljimo tudi najzahtevnejše uporabnike.
 
Pravno obvestilo o zasebnosti.