Toplotne črpalke Waterstage

Toplotne črpalke WATERSTAGE - za pripravo tople sanitarne vode in ogrevanje zgradbe. Toplotne črpalke ZRAK/VODA dosegajo visoka grelna števila – cop>4!

Visoko učinkovita inverterska tehnologija

Učinkovita inverterska tehnologija omogoča toplotni črpalki zelo natančno prilagajanje potrebi po moči. Odlikuje jo nizka poraba energije. Za 1 kW električne energije dobite preko 4 kW toplotne energije. Kakovostna temperaturna regulacija z zunanjim in notranjim senzorjem temperature ter visokozmogljivim Siemensovim kontrolnikom zagotavlja stabilno in precizno delovanje v vseh razmerah.

Enostavna in cenovno ugodna namestitev

Vgradnja je za investitorja prijazna. Zanjoj ne potrebujete soglasij, pri vgradnji ni večjih gradbenih posegov, ne potrebujete dimnika in dimnikarskih storitev, protizamrzovalnega sredstva, cisterne, plinskega priključka, zalogovnika ... Gre za relativno majhno investicijo v primerjavi s sistemi voda/voda, zemlja/voda.

Čisto in tiho delovanje

»Pogonsko gorivo« za toplotne črpalke je elektrika, ki je čista energija, zato ni direktnih emisij CO2. Uporabljamo obnovljive energije iz zraka.

Velika prilagodljivost

Na voljo so številne različice sistema: kombinacija s hranilnikom tople vode, kontrola dveh ločenih ogrevalnih krogov, kombinacija s klasičnim virom ogrevanja (plin, olje, peleti ...) s samodejnim preklopom, velik izbor dodatne opreme za razširitev sistema (ogrevanje bazenov, hlajenje prostorov ...). Predvsem pa ni strahu, da bi usahnil vir črpanja toplote.

Okolju prijazna nizka emisija

Sodobne toplotne črpalke Fujitsu General zagotavljajo občutne prihranke porabljene energije s pridobivanjem toplote iz okoliškega zraka. Ta okolju prijazen sistem ima v primerjavi z običajnimi ogrevalnimi sistemi, ki uporabljajo kurilno olje, plin ali druga goriva, neprimerljivo manjše emisije CO2.

Čistost, zdravje in nizki stroški

Visoka učinkovitost omogoča izjemno nizke obratovalne stroške in visoko učinkovitost. Ker sistem ne uporablja gorilnikov, ni prozvodnje strupenih NOx in nobenih ostalih škodljivih snovi, neprijetnih vonjav ali umazanije. Vse komponente so vgrajene v lično in kompaktno zunanjo enoto ali notranjo enoto.

Izberite toplotno črpalko Waterstage po vaši meri

Čista energija sistema WATERSTAGE prinaša ugodje v vse prostore vašega doma: od dnevne sobe, spalnih prostorov, kopalnice, do bazena ...

Nudimo vam toplotne črpalke za različne potrebe, ki zagotavljajo občutne prihranke porabljene energije s pridobivanjem toplote iz okoliškega zraka. WATERSTAGE je celovita rešitev za različne potrebe. Je ekonomičen in čist sistem ogrevanja s toplotno črpalko. Ne pozabite preveriti možnosti subvencioniranja investicije preko EKOSKLADa. Oglasite se za več informacij!

Toplotne črpalke Waterstage Super High Power

Toplotna črpalka Super High Power (ločen sistem)

Toplotna črpalka Super High Power z bojlerjem

Toplotna črpalka Super High Power z bojlerjem

Toplotne črpalke Waterstage High Power

Toplotna črpalka High Power (ločen sistem)

Toplotna črpalka High Power z bojlerjem

Toplotna črpalka High Power z bojlerjem

Toplotna črpalka Waterstage Komfort

Toplotna črpalka Komfort (ločen sistem)

Toplotne črpalke Komfort z bojlerjem

Toplotna črpalka Komfort z bojlerjem

Kompaktna serija toplotnih črpalk

Kompaktna serija toplotnih črpalk