Stropna klimatska naprava

Univerzalne in stropna klimatska naprava se namesti pod strop, nekatere modele pa tudi na steno pri tleh (podobno kot klasični radiator). Omogočajo dobro distribucijo klimatiziranega zraka po prostoru.

Ko je prostor večji ...

Univerzalna in stropna klimatska naprava je zaradi velikega dometa izpihanega zraka primerne za velike in dolge prostore.

Dolga življenska doba in zanesljivo delovanje

Z izbiro najkakovostnejših materialov in ob podpori sodobne tehnologije vam zagotavljamo dolgo življenjsko dobo naprav ter zanesljivo delovanje.

Stropna klimatska naprava - kompresor in daljinec

Samodejna 3D distribucija zraka in dolg zračni tok

Z izbiro najkakovostnejših materialov in ob podpori sodobne tehnologije je zagotovljen nizek nivo hrupa. Tudi po večletni uporabi delovanje še vedno tiho.

Združljivost s split in multi split sistemi

Za doseganje dobre distribucije klimatiziranega zraka v velikih prostorih smo vam omogočili avtomatsko 3-dimenzionalno kontrolo pihanja zraka in dolg zračni tok.

Ali ste vedeli?

Velikokrat je sredi poletne sopare dovolj, da za kratek čas vklopite le funkcijo razvlaževanja zraka, s katero bo klimatska naprava iz prostora odvedla odvečno vlago, vi pa boste pri tem občutili prijetno udobje brez dodatnega ohlajanja.

Primerjava med I-PAM in PAM

Običajni PAM - stopnja nadzora med prihrankom energije in visoko stopnjo moči je majhna, ker sta vertikalen interval napetosti in število vrtljajev nizka. I-PAM doseže višjo stopnjo moči s povečanjem napetosti do 380 V, kar omogoča višjo hitrost rotorja. Ker lahko z zniževanjem napetosti zniža hitrost rotorja mnogo bolj kot pri običajnih inverterskih napravah, s tem prihrani veliko energije in pri tem ohrani stabilno stanje.

Stropna klimatska naprava v obliki kasete