Klimatske naprave Fuji Electric

Smo zastopnik za vrhunske klimatske naprave renomirane japonske znamke FUJI ELECTRIC, s katero zaradi vrhunske kvalitete, odličnih tehničnih zmogljivosti, nezahtevnega vzdrževanja, dolge življenjske dobe in odlične tehnične podpore neprekinjeno sodelujemo že 30 let.

Ena naprava - več funkcij

Klimatska naprava je danes skorajda nepogrešljiva v vsakem domu. Poleg hlajenja, ki pregovorno velja za primarno funkcijo klimatskih naprav, lahko prostor tudi ogrevamo, pomembno pa je tudi dejstvo, da lahko s klimatsko napravo reguliramo vsebnost vlage v prostoru. Prevelika vlažnost je za naš organizem škodljiva, prav tako pa lahko povzroča poškodbe na vgrajenih materialih (plesen, odstopanja barve, ometa ...).

Koristna za boljše počutje

Klimatska naprava je lahko koristna v primeru ekstremne vročine, saj je ta za človeka lahko obremenjujoča. Ustrezna temperatura povečuje občutek udobja, produktivnost pri delu, v prostoru, hlajenem s klimatsko napravo je tudi manj insektov in parazitov, naše telo pa je zaradi manj potenja tudi manj podvrženo dehidraciji.

Celovita storitev in ponudba

Vsekakor pa je pri uporabi klimatske naprave potrebna previdnost, izogibati se je potrebno nenadnim spremembam temperature, predvsem pa biti pozoren na simptome kot so izsušena sluznica, koža, prah ... K temu seveda pripomore redno vzdrževanje klimatske naprave, za kar z veseljem poskrbimo mi, pomagamo pa vam tudi z nasveti, kako klimatsko napravo čim bolje izkoristiti.

Tri desetletja sodelovanja

Japonska blagovna znamka FUJI ELECTRIC spada v skupino multinacionalke Fuji Denki Sosetsu in z inovativnimi rešitvami sodi v vrh ponudbe. Visoka tehnološka dovršenost klimatskih naprav FUJI ELECTRIC se izraža v odličnem izkoristku v celotnem območju delovanja inverterja ter izredni najvišji moči naprav.

Nadzor varčevanja z energijo

Senzor zazna prisotnost oseb v prostoru. Ko v prostoru ni nikogar, naprava deluje z manjšo močjo in s tem zmanšuje porabo energije. Ko v prostor vstopijo osebe, se delovanje naprave povrne na nastavljen način delovanja. Naprava omejuje tudi maksimalni tok. Tudi pri ogrevanju je zagotovoljena velika moč gretja, saj se nazivna moč ogrevanja pri zunanji temperaturi pod -7 stopinj Celzija, novi modeli pa celo pri -20 stopinj C. Tako imenovani nizko-šumni način delovanja zunanje enote se lahko nastavi preko daljinskega upravljalnika in tako zmanjša potencialno moteč hrup.

Za vaš dom ali pisarno izberite klimatsko napravo Fuji Electric

Globalno podjetje Fuji Furukawa Engineering & Construction spoznava, da je za prispevanje k razvoju napredne družbe danes najpomembnejša problematika okolja, virov in globalnega segrevanja.

Aktivnosti za varovanje okolja segajo od načrtovanja, razvoja, proizvodnje, prodaje, vzdrževanja in recikliranja, kar pospešeno zagotavlja energijsko varčnejše produkte. V več kot 90 % dejanskega časa obratovanja, klimatske naprave delujejo le pri delni obremenitvi, zato je fokus usmerjen na visoko sezonsko učinkovitost delovanja vseh DC inverter enot na energetsko visoko učinkovito tehnologijo.

Klimatske naprave za steno

Stenska klimatska naprava

Talna klima

Talna klimatska naprava

Vgradna klima

Vgradna klimatska naprava

Stropna klima

Stropna klimatska naprava

Kanalska klima - neopazne klimatske naprave

Kanalska klimatska naprava

Multi split klima

Multi split sistemi