Vgradna klimatska naprava

Vgradna klimatska naprava (ali kasetna) se odlikuje v nevpadljivosti. Ker jih vgradimo v spuščene stropove (knauf, armstrong, ipd), vizualno ne izstopajo v prostoru.

Enakomerna klimatizacija

Zaradi izpiha zraka na vse štiri strani dosežemo zelo enakomerno porazdelitev klimatiziranega zraka po celotnem prostoru.

Visoka energijska učinkovitost

... se odraža v zmogljivi tehnologiji V-PAM in I-PAM generaciji inverterskih naprav. Odlikuje jih odličen izkoristek v celotnem območju delovanja inverterja ter izredni najvišji moči naprav. Vse to omogoča visoko energijsko učinkovitost v celotnem območju delovanja inverterske naprave ne le pri nominalni vrednosti.

Vgradna klimatska naprava - kompresor in daljinski upravljalec

Dolga življenska doba in zanesljivo delovanje

Z izbiro najkakovostnejših materialov in ob podpori sodobne tehnologije vam zagotavljamo dolgo življenjsko dobo naprav ter zanesljivo delovanje. Za optimalno delovanje priporočamo tudi letno vzdrževanje.

Tiho delovanje

Prav tako je zagotovljen nizek nivo hrupa. Tudi po večletni uporabi bo naprava še vednodelovala tiho. Prvi na trgu smo uporabili dvostopenjski turboventilator in lamelne lopatice – tiha kakovost!

Kompaktne dimenzije pri velikih močeh

Z uporabo naprednih tehnologij vam lahko ponudimo majhne, kompaktne in tihe notranje enote ob izjemnih močeh. Sanje vsakega arhitekta.

Ali ste vedeli?

Velikokrat je sredi poletne sopare dovolj, da za kratek čas vklopite le funkcijo razvlaževanja zraka, s katero bo klimatska naprava iz prostora odvedla odvečno vlago, vi pa boste pri tem občutili prijetno udobje brez dodatnega ohlajanja.

Primerjava med I-PAM in PAM

Običajni PAM - stopnja nadzora med prihrankom energije in visoko stopnjo moči je majhna, ker sta vertikalen interval napetosti in število vrtljajev nizka. I-PAM doseže višjo stopnjo moči s povečanjem napetosti do 380 V, kar omogoča višjo hitrost rotorja. Ker lahko z zniževanjem napetosti zniža hitrost rotorja mnogo bolj kot pri običajnih inverterskih napravah, s tem prihrani veliko energije in pri tem ohrani stabilno stanje.

Vgradna klimatska naprava za spuščen strop