Multi split klimatski sistemi

Multi split sistemi so namenjeni bivanju brez omejitev in ohranjanju udobja v večih prostorih s preprosto namestitvijo. Multi split ponuja neskočne možnosti s široko paleto notranjih enot - v hiši, pisarnah in trgovinah.

Dolga življenska doba in zanesljivo delovanje

Z izbiro najkakovostnejših materialov in ob podpori sodobne tehnologije vam zagotavljamo dolgo življenjsko dobo naprav ter zanesljivo delovanje.

Samodejna 3D distribucija zraka in dolg zračni tok

Z izbiro najkakovostnejših materialov in ob podpori sodobne tehnologije je zagotovljen nizek nivo hrupa. Tudi po večletni uporabi je delovanje še vedno tiho.

Združljivost s split in multi split sistemi

Za doseganje dobre distribucije klimatiziranega zraka v velikih prostorih smo vam omogočili samodejno 3-dimenzionalno kontrolo pihanja zraka in dolg zračni tok.  Preverite vrste možnih naprav.

multi split klima - princip delovanja

Ali ste vedeli?

Velikokrat je sredi poletne sopare dovolj, da za kratek čas vklopite le funkcijo razvlaževanja zraka, s katero bo klimatska naprava iz prostora odvedla odvečno vlago, vi pa boste pri tem občutili prijetno udobje brez dodatnega ohlajanja.

Primerjava med I-PAM in običajnim PAM

Običajni PAM - stopnja nadzora med prihrankom energije in visoko stopnjo moči je majhna, ker sta vertikalen interval napetosti in število vrtljajev nizka. I-PAM doseže višjo stopnjo moči s povečanjem napetosti do 380 V, kar omogoča višjo hitrost rotorja. Ker lahko z zniževanjem napetosti zniža hitrost rotorja mnogo bolj kot pri običajnih inverterskih napravah, s tem prihrani veliko energije in pri tem ohrani stabilno stanje.