Instalacije ogrevalnih sistemov

Nudimo vam solarne sisteme za pripravo tople vode in podporo ogrevanju. Ponujamo vam izključno visoko kakovostne cevne vakuumske solarne sprejemnike.

Instalacije ogrevalnih sistemovVsestranskost in fleksibilnost

Vakuum je odličen toplotni izolator, zato vakuumski sprejemniki delujejo tudi v hladnih zimskih mesecih in slabših vremenskih razmerah. Izvajamo instalacije za vse vrste ogrevalnih sistemov v novogradnjah in pri adaptacijah. Izvedbo prevzamemo v različnih gradbenih fazah in obsegu, odvisno od želje stranke. Izvedemo lahko radiatorsko, talno, stensko ogrevanje. Izvajamo instalacije za vse vrste ogrevalnih sistemov v novogradnjah in pri adaptacijah. Izvedbo prevzamemo v različnih gradbenih fazah in obsegu, odvisno od želje stranke. Izvedemo lahko radiatorsko, talno, stensko ogrevanje ...

Vir toplote

Za vir toplote vam lahko priskrbimo izredno varčne toplotne črpalke ali različne kotle na plin, kurilno olje, sekance, pelete... Glede na trende o varčevanju z energijo, vam vsekakor priporočamo sodobne nizkotemperaturne sisteme z vremensko vodeno regulacijo.

Enostavno upravljanje in vzdrževanje

Vsi naši sistemi so enostavni za uporabo in prijazni do uporabnika. Sistem je konstruiran tako, da potrebuje malo vzdrževanja. Vse komponente so prirejene dolgotrajnemu delu in potrebujejo minimalno pozornost.

Zadovoljne stranke

Veliko število zadovoljnih strank po Sloveniji priča o strokovnosti naše ekipe. Vedno zadovoljimo tudi najzahtevnejše uporabnike.

Razmišljamo dolgoročno

Naš namen je ustvarjati dolgoročna partnerstva zato še posebej skrbimo za dobre odnose s strankami in poprodajne aktivnosti. Veseli nas, da imamo širok krog stalnih strank, kar potrjuje našo pravilno usmerjenost.

Sistemi ogrevanja s solarno tehniko