Fuji vrhunske klima naprave

Vrhunske klimatske naprave Fuji Electric

 
Klimatska naprava je danes skorajda nepogrešljiva v vsakem domu. Poleg hlajenja, ki pregovorno velja za primarno funkcijo klimatskih naprav, lahko prostor tudi ogrevamo, pomembno pa je tudi dejstvo, da lahko s klimatsko napravo reguliramo vsebnost vlage v prostoru. Prevelika vlažnost je za naš organizem škodljiva, prav tako pa lahko povzroča poškodbe na vgrajenih materialih (plesen, odstopanja barve, ometa ...).

Klimatska naprava je lahko koristna v primeru ekstremne vročine, saj je ta za človeka lahko obremenjujoča. Ustrezna temperatura povečuje občutek udobja, produktivnost pri delu, v prostoru, hlajenem s klimatsko napravo je tudi manj insektov in parazitov, naše telo pa je zaradi manj potenja tudi manj podvrženo dehidraciji.

Vsekakor pa je pri uporabi klimatske naprave potrebna previdnost, izogibati se je potrebno nenadnim spremembam temperature, predvsem pa biti pozoren na simptome kot so izsušena sluznica, koža, prah ... K temu seveda pripomore redno vzdrževanje klimatske naprave, za kar z veseljem poskrbimo mi, pomagamo pa vam tudi z nasveti, kako klimatsko napravo čim bolje izkoristiti.

Smo zastopnik za vrhunske klimatske naprave renomirane japonske blagovne znamke FUJI ELECTRIC, ki spada v skupino multinacionalke Fuji Denki Sosetsu, s katero zaradi vrhunske kvalitete, odličnih tehničnih zmogljivosti, nezahtevnega vzdrževanja, dolge življenjske dobe in odlične tehnične podpore neprekinjeno sodelujemo že 24 let.
 
Stenska klima   Talna enota klime   Vgradna klima   Stropna klima   Kanalska klima   Multi split klima
 
Pravno obvestilo o zasebnosti.