Stenske klimatske naprave

To so najbolj razširjeni modeli klimatskih naprav. Montiramo jih na steno. Omogočajo dobro distribucijo klimatiziranega zraka po prostoru.

Visoka kakovost zraka

Poleg primarne funkcije klimatizacije jih zaradi vgrajenih sistemov filtracije zraka odlično souporabljamo tudi za zagotavljanje visoke kakovosti zraka v prostoru.

Visoka energijska učinkovitost

Visoka tehnološka dovršenost klimatskih naprav FUJI ELECTRIC se odraža v zmogljivi tehnologiji V-PAM in I-PAM generaciji inverterskih naprav. Odlikuje jih odličen izkoristek v celotnem območju delovanja inverterja ter izredni najvišji moči naprav. Vse to omogoča visoko energijsko učinkovitost v celotnem območju delovanja inverterske klimatske naprave in ne le pri nominalni vrednosti.

Tiho delovanje

Stenske klimatske naprave imajo nizek nivo hrupa. Tudi po večletni uporabi bo naprava še vednodelovala tiho.

Dolga življenska doba in zanesljivo delovanje

Z izbiro najkakovostnejših materialov in ob podpori sodobne tehnologije vam zagotavljamo dolgo življenjsko dobo naprav ter zanesljivo delovanje, pri čemer svetujemo redno letno vzdrževanje.

Učinkovita filtracija zraka

Za boljše počutje v prostoru smo dodatno poskrbeli z visoko učinkovitimi sistemi filtriranja klimatiziranega zraka, ki lahko vsebujejo ionski filter, jabolčni katehinski filter, plazma filter, polifenolski filter z izvlečkom iz grenivke, filter iz aktivnega oglja ... samodejno čiščenje filtrov, sterilizacijo notranjosti .

Stenske klimatske naprave z vrhunskim dizajnom

Naš izbor stenskih klimatskih naprav za vas

Na povezavah spodaj si oglejte naš nabor stenskih klimatskih naprav. Prepričani smo, da bodo izpolnile vaša pričakovanja. Z veseljem vam posredujemo več informacij.

stenske klimatske naprave LTCA

LTCA - stenska klima s prestižno Reddot nagrado

stenska klimatska naprava LUCA

LUCA - stenska klima z ozkim in elegantnim dizajnom

Stenska klima z učinkovitim izmenjevalnikom

LMCA - stenska klima z učinkovitim izmenjevalnikom

Klima naprava na steni LLCC

LLCC - Stenska klima s super tihim delovanjem

Stenska klima s fleksibilno montažo - LFCA/LFCC

LFCA/LFCC - stenska klima s fleksibilno montažo