Stenska klimatska naprava v dnevni sobi
stenska klimatska naprava
 
Naša ponudba
Na povezavah spodaj si oglejte naš nabor stenskih klimatskih naprav. Prepričani smo, da bodo izpolnile vaša pričakovanja.
Z veseljem vam posredujemo več informacij.
Kontaktaktirajte nas!
 
Katalog Fuji Electric SLO
 

Stenske klimatske naprave

 
To so najbolj razširjeni modeli klimatskih naprav. Montiramo jih na steno. Omogočajo dobro distribucijo klimatiziranega zraka po prostoru. Poleg primarne funkcije klimatizacije jih zaradi vgrajenih sistemov filtracije zraka odlično souporabljamo tudi za zagotavljanje visoke kakovosti zraka v prostoru.

Visoka energijska učinkovitost
Visoka tehnološka dovršenost klimatskih naprav FUJI ELECTRIC se odraža v zmogljivi tehnologiji V-PAM in I-PAM generaciji inverterskih naprav. Odlikuje jih odličen izkoristek v celotnem območju delovanja inverterja ter izredni najvišji moči naprav. Vse to omogoča visoko energijsko učinkovitost v celotnem območju delovanja inverterske klimatske naprave in ne le pri nominalni vrednosti.

Dolga življenska doba in zanesljivo delovanje
Z izbiro najkakovostnejših materialov in ob podpori sodobne tehnologije vam zagotavljamo dolgo življenjsko dobo naprav ter zanesljivo delovanje.

Tiho delovanje

Prav tako je zagotovljen nizek nivo hrupa. Tudi po večletni uporabi bo naprava še vednodelovala tiho.

Učinkovita filtracija zraka
Za boljše počutje v prostoru smo dodatno poskrbeli z visoko učinkovitimi sistemi filtriranja klimatiziranega zraka, ki lahko vsebujejo ionski filter, jabolčni katehinski filter, plazma filter, polifenolski filter z izvlečkom iz grenivke, filter iz aktivnega oglja ... samodejno čiščenje filtrov, sterilizacijo notranjosti ...
 
       
Fuji klimatska naprava Reddot design award
Klimatska naprava Fuji, eleganten design
Stenska klima z izmenjevalnikom
Najtišja stenska klimatska naprava
Stenska klima s fleksibilno montažo
                 
                 
Pravno obvestilo o zasebnosti.