Talna klimatska naprava

So novejše naprave z dvema ventilatorjema, ki omogočata izpih klimatiziranega zraka spodaj (običajno pri ogrevanju), ali zgoraj (običajno pri hlajenju), ali pa z obeh strani hkrati. Namesti se jih na steno pri tleh (podobno kot klasični radiator).

Visoka energijska učinkovitost

Visoka tehnološka dovršenost klimatskih naprav FUJI ELECTRIC se odraža v zmogljivi tehnologiji V-PAM in I-PAM generaciji inverterskih naprav. Ta zmanjšuje izgube s prilagoditvijo trenutne delovne krivulje v pravo sinusno krivuljo, s čimer je zagotovljena maksimalna izkoriščenost vhodne energije in doseganje vrhunskih zmogljivosti v vseh pogojih. Te klimatske naprave odlikuje jih odličen izkoristek v celotnem območju delovanja inverterja ter izredni najvišji moči naprav. Vse to omogoča visoko energijsko učinkovitost v celotnem območju delovanja inverterske klimatske naprave in ne le pri nominalni vrednosti.

talna klimatska naprava - kompresor

Dolga življenjska doba in zanesljivo delovanje

Z izbiro najkakovostnejših materialov in ob podpori sodobne tehnologije vam zagotavljamo dolgo življenjsko dobo naprav ter zanesljivo delovanje.

Tiho delovanje

Talna klimatska naprava zagotovlja nizek nivo hrupa. Tudi po večletni uporabi bo naprava še vedno delovala tiho. Za optimalno delovanje priporočamo redno vzdrževanje.

Učinkovita filtracija zraka

Za vaše boljše počutje v prostoru smo dodatno poskrbeli z visoko učinkovitimi sistemi filtriranja klimatiziranega zraka, ki lahko vsebujejo ionski filter, jabolčni katehinski filter ...

Ali ste vedeli?

Velikokrat je sredi poletne sopare dovolj, da za kratek čas vklopite le funkcijo razvlaževanja zraka, s katero bo klimatska naprava iz prostora odvedla odvečno vlago, vi pa boste pri tem občutili prijetno udobje brez dodatnega ohlajanja.

Primerjava med I-PAM in PAM

Običajni PAM - stopnja nadzora med prihrankom energije in visoko stopnjo moči je majhna, ker sta vertikalen interval napetosti in število vrtljajev nizka. I-PAM doseže višjo stopnjo moči s povečanjem napetosti do 380 V, kar omogoča višjo hitrost rotorja. Ker lahko z zniževanjem napetosti zniža hitrost rotorja mnogo bolj kot pri običajnih inverterskih napravah, s tem prihrani veliko energije in pri tem ohrani stabilno stanje.

talna klimatska naprava lahko izgleda kot radiator