Vgradna klima na stropu
 

Vgradne (kasetne) klimatske naprave

 
Te enote odlikuje njihova nevpadljivost. Ker jih vgradimo v spuščene stropove (knauf, armstrong, ipd), vizualno ne izstopajo v prostoru. Zaradi izpiha zraka na vse štiri strani dosežemo zelo enakomerno porazdelitev klimatiziranega zraka po celotnem prostoru.

Visoka energijska učinkovitost
... se odraža v zmogljivi tehnologiji V-PAM in I-PAM generaciji inverterskih naprav. Odlikuje jih odličen izkoristek v celotnem območju delovanja inverterja ter izredni najvišji moči naprav. Vse to omogoča visoko energijsko učinkovitost v celotnem območju delovanja inverterske naprave ne le pri nominalni vrednosti.

Dolga življenska doba in zanesljivo delovanje
Z izbiro najkakovostnejših materialov in ob podpori sodobne tehnologije vam zagotavljamo dolgo življenjsko dobo naprav ter zanesljivo delovanje.

Tiho delovanje

Prav tako je zagotovljen nizek nivo hrupa. Tudi po večletni uporabi bo naprava še vednodelovala tiho. Prvi na trgu smo uporabili dvostopenjski turboventilator in lamelne lopatice – tiha kakovost!

Kompaktne dimenzije pri velikih močeh
Z uporabo naprednih tehnologij vam lahko ponudimo majhne, kompaktne in tihe notranje enote ob izjemnih močeh. Sanje vsakega arhitekta.
 
Pravno obvestilo o zasebnosti.