Z vami že tri desetletja

Podjetje AIRCON d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1991 v Velenju. Bili smo eni prvih, ki smo orali ledino na področju split (ločenih) klimatskih sistemov v Sloveniji. Leta 1995 smo se preselili v Celje, a dejavnost izvajamo na področju celotne Slovenije.

Sodobni izdelki vrhunske kakovosti

Smo zastopnik za vrhunske klimatske naprave renomirane japonske blagovne znamke FUJI ELECTRIC, ki spada v grupo multinacionalke Fuji Denki Sosetsu, s katero zaradi vrhunske kvalitete, odličnih tehničnih zmogljivosti, nezahtevnega vzdrževanja, dolge življenjske dobe in odlične tehnične podpore neprekinjeno sodelujemo že 30 let.

Kakovosten servis

Dobro se zavedamo pomembnosti poprodajnih aktivnosti, kamor sodi tudi hiter in kakovosten servis, ki je pogoj za zadovoljstvo strank. Naše servisne ekipe vam priskočijo na pomoč hitro, učinkovito in profesionalno. Ker vsega vedno ni mogoče opraviti na terenu, imamo lastne servisne prostore za zahtevnejša opravila in skladiščenje. Večino rezervnih delov za naše naprave imamo na zalogi v. S tem zagotavljamo hiter odzivni čas.

Dolgoročna usmerjenost k potrošnikom

S kakovostnimi napravami, strokovnim svetovanjem in zanesljivim servisom ustvarjamo zadovoljstvo naših strank. Naš namen je ustvarjati dolgoročna partnerstva zato še posebej skrbimo za dobre odnose s strankami in poprodajne aktivnosti. Veseli nas, da imamo širok krog stalnih strank, kar potrjuje našo pravilno usmerjenost.

Naš prodajni program zajema

  • klimatske naprave FUJI ELECTRIC,
  • toplotne črpalke FUJITSU,
  • centralne sisteme klimatizacije AIRSTAGE,
  • solarne sisteme,
  • profesionalno vlaženje zraka.

Aircon - vaš klima partner

Skrbimo za okolje

V podjetju imamo 4 komercialiste za področje nabave, prodaje in tehnične službe. 6 monterjev skrbi za tekoče in kakovostne montaže ter vzdrževanje montiranih naprav in sistemov. Zavedamo se pomembnosti skrbi za čistejše okolje, zato imamo pridobljen status zbiralca odpadnih ozonu škodljivih snovi. Podjetje je vpisano pri Agenciji Republike Slovenije za Okolje (ARSO) v evidenco zbiralcev odpadnih ozonu škodljivih snovi. Kot pridobitelj oziroma proizvajalec odpadne električne in elektronske opreme in odpadne embalaže, skladno z Uredbo o okoljski dajatvi zaradi onesnaževanja okolja redno izpolnjujemo svoje zakonsko predpisane obveznosti tudi na tem področju.
Razmišljamo dolgoročno

Naše vrednote

  • Skrb za zadovoljstvo strank
  • Inovativnost
  • Strokovnost
  • Zanesljivost
  • Dolgoletne izkušnje

Podatki podjetja

Polno ime podjetja: AIRCON d.o.o., podjetje za proizvodnjo, prodajo in inženiring d.o.o.  |  skrajšan naziv: AIRCON d.o.o.

Gospodarska družba je vpisana v sodni register pri Okrožnem sodišču Celje v. št. Srg 1621/91 z dne 23.12.1991. Uskladitev z ZGD je vpisana v sodni register s sklepom sodišča Srg 1794/94 z dne 8.5.1995.
Številka obrtnega dovoljenja: 160516/SZ13-4-273/2016 z dne 27.06.2016, izdano pri Obrtno – podjetniški zbornici Slovenije, Ljubljana

AIRCON d.o.o. podjetje za proizvodnjo, prodajo in inženiring, d.o.o., Levstikova ulica 3 a, 3000 Celje je vpisano v evidenco Agencije Republike Slovenije za okolje (ARSO), pooblaščenih podjetij za namestitev, vzdrževanje ali servisiranje, popravilo in razgradnjo nepremične opreme za hlajenje in klimatizacijo ter toplotnih črpalk, pod zaporedno številko 81.

Davčna številka: SI64935639, smo davčni zavezanec
Matična številka: 5537738
Osnovni kapital: 28.188,00 EUR

Transakcijska računa:
SI56 0510 0801 5451 316, odprt pri ABANKA d.d., d.d., BIC: ABANSI2X
SI56 60000 0000 675 094, odprt pri LON d.o.o., BIC: HLONSI2X