Aircon prodaja Fuji klime
Aircon klimatske naprave  

Z vami že skoraj četrt stoletja

 
Podjetje AIRCON d.o.o., je bilo ustanovljeno leta 1991 v Velenju. Bili smo eni prvih, ki smo orali ledino na področju split (ločenih) klimatskih sistemov v Sloveniji. Leta 1995 smo se preselili v Celje, a dejavnost izvajamo na področju celotne Slovenije.

Smo zastopnik za vrhunske klimatske naprave renomirane japonske blagovne znamke FUJI ELECTRIC, ki spada v grupo multinacionalke Fuji Denki Sosetsu, s katero zaradi vrhunske kvalitete, odličnih tehničnih zmogljivosti, nezahtevnega vzdrževanja, dolge življenjske dobe in odlične tehnične podpore neprekinjeno sodelujemo že 23 let.

Naš prodajni program zajema:

klimatske naprave FUJI ELECTRIC,
toplotne črpalkeFUJITSU,
centralne sisteme klimatizacije
AIRSTAGE,
solarne sisteme,
profesionalno vlaženje zraka.

V podjetju imamo 4 komercialiste za področje nabave, prodaje in tehnične službe. 6 monterjev skrbi za tekoče in kakovostne montaže ter vzdrževanje montiranih naprav in sistemov.

Zavedamo se pomembnosti skrbi za čistejše okolje, zato imamo pridobljen status zbiralca odpadnih ozonu škodljivih snovi. Podjetje je vpisano pri Agenciji Republike Slovenije za Okolje (ARSO) v evidenco zbiralcev odpadnih ozonu škodljivih snovi.

Kot pridobitelj oziroma proizvajalec odpadne električne in elektronske opreme in odpadne embalaže, skladno z Uredbo o okoljski dajatvi zaradi onesnaževanja okolja redno izpolnjujemo svoje zakonsko predpisane obveznosti tudi na tem področju.
 

Razmišljamo dolgoročno

 
Usmerjenost k potrošnikom
S kakovostnimi napravami, strokovnim svetovanjem in zanesljivim servisom ustvarjamo zadovoljstvo naših strank.

Kakovosten servis
Dobro se zavedamo pomembnosti poprodajnih aktivnosti, kamor sodi tudi hiter in kakovosten servis, ki je pogoj za zadovoljstvo strank. Naše servisne ekipe vam priskočijo na pomoč hitro, učinkovito in profesionalno. Ker vsega vedno ni mogoče opraviti na terenu, imamo lastne servisne prostore za zahtevnejša opravila in skladiščenje. Večino rezervnih delov za naše naprave imamo na zalogi v. S tem zagotavljamo hiter odzivni čas.

Dolgoročna usmerjenost

Naš namen je ustvarjati dolgoročna partnerstva zato še posebej skrbimo za dobre odnose s strankami in poprodajne aktivnosti. Veseli nas, da imamo širok krog stalnih strank, kar potrjuje našo pravilno usmerjenost.

Naše vrednote
Skrb za zadovoljstvo strank
Inovativnost
Strokovnost
Zanesljivost
Dolgoletne izkušnje
 
Ta stran uporablja piškotke, ampak le za statistiko obiska! Več ...