toplota je prijetna in prijazna
toplotna črpalka - shema
 

Toplotne črpalke Waterstage

 
Toplotne črpalke WATERSTAGE - za pripravo tople sanitarne vode in ogrevanje zgradbe. Toplotne črpalke ZRAK/VODA dosegajo visoka grelna števila – cop>4!

Visoko učinkovita inverterska tehnologija
Učinkovita inverterska tehnologija omogoča toplotni črpalki zelo natančno prilagajanje potrebi po moči. Odlikuje jo nizka poraba energije. Za 1 kW električne energije dobite preko 4 kW toplotne energije. Kakovostna temperaturna regulacija z zunanjim in notranjim senzorjem temperature ter visokozmogljivim Siemensovim kontrolnikom zagotavlja stabilno in precizno delovanje v vseh razmerah.

Enostavna in cenovno ugodna namestitev

Vgradnja je za investitorja prijazna. Zanjoj ne potrebujete soglasij, pri vgradnji ni večjih gradbenih posegov, ne potrebujete dimnika in dimnikarskih storitev, protizamrzovalnega sredstva, cisterne, plinskega priključka, zalogovnika ... Gre za relativno majhno investicijo v primerjavi s sistemi voda/voda, zemlja/voda.

Čisto in tiho delovanje
»Pogonsko gorivo« za toplotne črpalke je elektrika, ki je čista energija, zato ni direktnih emisij CO2. Uporabljamo obnovljive energije iz zraka.

Velika prilagodljivost

Na voljo so številne različice sistema: kombinacija s hranilnikom tople vode, kontrola dveh ločenih ogrevalnih krogov, kombinacija s klasičnim virom ogrevanja (plin, olje, peleti ...) s samodejnim preklopom, velik izbor dodatne opreme za razširitev sistema (ogrevanje bazenov, hlajenje prostorov ...). Predvsem pa ni strahu, da bi usahnil vir črpanja toplote.
 
Waterstage High Power
Waterstage Komfort
Waterstage High Power z bojlerjem
Waterstage Komfort z bojlerjem
Waterstage kompaktna serija
                 
 
Pravno obvestilo o zasebnosti.