centralna klimatizacija Airstage
 

Centralni sistemi klimatizacije Airstage

 
Za celovito rešitev pohlajevanja vam ponujamo sisteme centralne klimatizacije Airstage! To so sistemi s spremenljivo količino hladiva (VRF – variable refrigerant flow system). Izredno velik razpon moči in fleksibilnost sistema omogoča izvedbo pohlajevanja od stanovanjske hiše do velikih hotelov poslovnih stavb ... itd. Odlikuje jih odlična energetska učinkovitost, tudi pri delnih obremenitvah. Seveda se lahko s temi sistemi hladimo ali ogrevamo.

Visoka energijska učinkovitost
Zaradi sodobne zasnove so ti sistemi energetsko zelo učinkovit tudi pri delnih obremenitvah. Dosegajo visoka hladilna in grelna števila (COP>4).

Uporabniku prijazno
Uporabniku že v osnovi nudi ves nabor funkcij in popolno svobodo pri individualnih nastavitvah. Omogočena je tudi povezava s centralnim nadzornim sistemom (CNS - pametne stavbe).

Fleksibilnost
Za še enostavnejše in učinkovitejše vzdrževanje ter delovanje je možen nadzor delovanja sistema tudi do te mere, da sistem nadzorujemo na daljavo (on line). Sistem našim serviserjem sporoči vsako napako še preden se uporabnik tega zave.

Enostavno vzdrževanje, zanesljivo delovanje
Veliko število zadovoljnih strank po Sloveniji in v tujini priča o strokovnosti ekipe. Trudimo se zadovoljiti še tako zahtevne potrebe po razvodu materialov v proizvodnjo ter njeni pripravi.
 
Pravno obvestilo o zasebnosti.