Centralni sistemi - klimatizacija Airstage

Za celovito rešitev pohlajevanja vam ponujamo sisteme centralne klimatizacije Airstage. To so sistemi s spremenljivo količino hladiva (VRF – variable refrigerant flow system).

Visoka energijska učinkovitost

Zaradi sodobne zasnove so ti sistemi energetsko zelo učinkovit tudi pri delnih obremenitvah. Dosegajo visoka hladilna in grelna števila (COP>4). Izredno velik razpon moči in fleksibilnost sistema omogočata izvedbo pohlajevanja od stanovanjske hiše do velikih hotelov poslovnih stavb ... itd. Tovrstna klimatizacija se ponaša z odlično energetsko učinkovitostjo tudi pri delnih obremenitvah. Seveda se lahko s temi sistemi hladimo ali ogrevamo.

Uporabniku prijazno

Uporabniku že v osnovi nudi ves nabor funkcij in popolno svobodo pri individualnih nastavitvah. Omogočena je tudi povezava s centralnim nadzornim sistemom (CNS - pametne stavbe).

Klimatizacija Airstage s sistemom VRF

Fleksibilnost

Za še enostavnejše in učinkovitejše vzdrževanje ter delovanje je možen nadzor delovanja sistema tudi do te mere, da sistem nadzorujemo na daljavo (on line). Sistem našim serviserjem sporoči vsako napako še preden se uporabnik tega zave.

Enostavno vzdrževanje, zanesljivo delovanje

Veliko število zadovoljnih strank po Sloveniji in v tujini priča o strokovnosti ekipe. Trudimo se zadovoljiti še tako zahtevne potrebe po razvodu materialov v proizvodnjo ter njeni pripravi.

Preventiva proti kurativi

Da si zagotovite brezhibno delovanje naprav v začetku sezone, vam nudimo redno pogodbeno vzdrževanje vseh naših naprav. To vam bo hkrati omogočilo dolgoročno in brezhibno delovanje naprav.

Skrb za okolje

Zavedamo se pomembnosti skrbi za čistejše okolje, zato imamo pridobljen status zbiralca odpadnih ozonu škodljivih snovi. Podjetje je vpisano pri Agenciji Republike Slovenije za Okolje (ARSO) v evidenco zbiralcev odpadnih ozonu škodljivih snovi.